Tørslev Hage, Dänemark – mit einer Aluminiumoberfläche

Ved dette hus i sommerhusområdet Tørslev Hage er der blevet installeret en FloodFrame med et låg af aluminium. Det var kundens ønske at få et låg netop i aluminium, hvilket er et eksempel på, hvordan vi kan skræddersy låget på en FloodFrame til dine ønsker om udseende.

Weiterlesen

Tørslev Hage, Dänemark – Hochwasserschutz in der Sommerhausregion

Tørslev Hage er et sommerhusområde ved landsbyen Tørslev på Hornsherred syd for Jægerspris. Området er kendt for sin fine natur og stilheden. Tørslev Hage ligger i det
smalleste område af Roskilde Fjord. Her er smukt – men hele området er i betydelig risiko for oversvømmelse ved stormflod.

Weiterlesen

Sondrup, Dänemark – Hochwasserschutz entlang der Fjorde

Ved mundingen af Horsens Fjord på den nordlige kyst ligger Sondrup, et naturskønt område med bakker, der skråner ned til fjorden. Horsens Fjord er, som Vejle, Randers og andre østlige fjorde, udsat for store vandstigninger ved stormflod, når vandet bliver presset ned gennem Kattegat ved længerevarende hård nordvind.

Weiterlesen

Kisserup Strand, Dänemark – Das Familiensommerhaus wurde überschwemmt

Ved Tuse Næs ud mod Isefjorden ligger Kisserup Strand. Kisserup strand er et populært sommerhusområde med smuk natur og ikke mindst havet tæt på. Kisserup strand blev oversvømmet i forbindelse med stormen Bodil i december 2013.

Weiterlesen

Vig, Dänemark – Die Familie brauchte eine Lösung

Tæt på Vig i Nordvestsjælland ligger et dejligt sommerhusområde lige ud til Lammefjorden, der munder ud i Isefjord. Trods at området ligger beskyttet inde i en bugt, blev store dele af området ramt, da Bodil rasede i 2013.

Weiterlesen
FacebooktwitterlinkedinyoutubevimeoFacebooktwitterlinkedinyoutubevimeo