AH7V9443_Fotor2

Vil du vide mere? Så kig her!

Mange tusinde danskere har været igennem rigtig ubehagelige oplevelser med vandskader på boligen som følge af stormfloder og oversvømmelser. Det kan virke uoverskueligt at få styr på emner som klimaforandringer, klimatilpasning og risiko for stormfloder og oversvømmelser i forhold til at sikre dit hus mod fremtidens vejr.

I FloodFrame vil vi derfor gøre det nemt for dig som boligejer at få et overblik og blive klogere på sagen, så du let kan finde ud af, hvad der er vigtigt at vide om emnerne.

Vi har delt det op i to dele:
1. Viden om oversvømmelser
2. Dine muligheder som boligejer

Velkommen!

Viden om oversvømmelser

Er du interesseret i at se, om dit hus ligger i risikozonen for oversvømmelse?
Så kig her. Vi har samlet de tre bedste interaktive kort til at se det.

Se hvad der sker med huse, som bliver oversvømmet, og forstå hvad Stormflodsloven betyder for dig.

Hvis du vil vide mere om fremtidens klima og hvordan fremtidens vejr i Danmark kommer til at se ud, så kan du få overblikket her, hvor vi har samlet den vigtige information.

Vi vil som sagt gøre det nemt for dig som boligejer at få overblik over hvad der er tilgængelig af vigtig og brugbar information. Derfor har vi samlet de mest relevante hjemmesider til dig, og vi har uddraget den vigtigste viden fra rapporter og analyser, så du nemmere kan blive klogere på sagen.

Dine muligheder som boligejer

Mange steder i medier og rapporter kan man finde gode grunde til at overveje etablering af FloodFrame rundt om din bolig. Vi har samlet nogle af dem her. Hør desuden Carsten fortælle om, hvorfor FloodFrame kan være et godt supplement til en digeløsning.

Der kan være penge at hente..
Et vigtigt aspekt i forbindelse med at få etaleret din nye FloodFrame er naturligvis finansieringen, og findes der tilskudsordninger eller forsikringsrabat til at få oversvømmelsessikret dit hus med FloodFrame?
Vi har samlet relevant information til dig her.

BOLIUS - Vandet Kommer

Bolius har lavet en god og informativ side, hvor du kan læse mere om, hvordan det er at være husejer og skal forholde sig til oversvømmelse og klimasikring af sit hus.

Book fremvisning

Læs mere

Se kundecases

Læs mere

Køb en FloodFrame

Læs mere
FacebooktwitterlinkedinyoutubevimeoFacebooktwitterlinkedinyoutubevimeo