Hvad er FloodFrame?

FloodFrame er den enkle, effektive løsning, der sikrer dit hus mod oversvømmelser.

Sådan fungerer det

FloodFrame nedgraves omkring huset som en usynlig, permanent installation. Den aktiveres automatisk, når vandet stiger. Den bruger ikke strøm, og aktivering kræver hverken, at du eller andre er til stede.

Systemets kerne er en vandtæt dug. Den er skræddersyet til dit hus og ligger sammenrullet og skjult i en smal boks rundt om huset i ca. en meters afstand.

Når vandet begynder at bevæge sig ind mod dit hus, udløses en mekanisme, som skubber dugen ud af boksen. I takt med at vandstanden øges, sørger vandet selv for, at dugen rulles ud langs jorden og op ad huset. På den måde sørger FloodFrame selv for, at den beskyttende dug pakker huset ind i den nødvendige højde. Det hele sker automatisk, men du kan også aktivere FloodFrame manuelt.

Dugen sørger for, at vandet ikke trænger ind i huset. Boksen, som dugen ligger i, er med til at hindre vandet i at trænge gennem jorden ind til fundamentet.

Når dugen har været i brug ved en oversvømmelse, bliver den efterfølgende udskiftet.

Det medfølgende serviceabonnement inkluderer et årligt eftersyn, så du altid er helt sikker på, at FloodFrame fungerer optimalt.

Hvorfor FloodFrame?

Derfor skal du vælge FloodFrame, hvis du vil beskytte dit hus mod oversvømmelser:

Effektiv beskyttelse

 • FloodFrame beskytter effektivt hele dit hus – også fundamentet.
 • Uanset hvor højt vandstanden skulle nå, vil dit hus altid være sikret med FloodFrame.

Enkelt at bruge og billigt i drift

 • FloodFrame er et enkelt og gennemtænkt system, der udnytter naturens egne kræfter. Det gør FloodFrame langt enklere at bruge end andre løsninger. FloodFrame fungerer automatisk, og du behøver ikke være til stede.
 • Den daglige drift af FloodFrame koster ikke noget. Der kræves ingen strøm, kemikalier eller bemanding. Den eneste faste omkostning er et årligt servicebesøg.

Du bestemmer

 • FloodFrame kræver ikke særlige tilladelser eller høringer – hverken fra naboer eller myndighederne. Du bestemmer selv, om dit hus skal beskyttes.

Hurtigt og nemt

 • FloodFrame er normalt klar til brug to uger efter besigtigelse og opmåling. Du skal ikke foretage dig noget – vi klarer alt i forbindelse med etableringen.

Skræddersyet til dit hus

 • Ikke to huse er ens. Derfor er FloodFrame skræddersyet nøjagtig til dit hus og din grund.
 • Den præcise tilpasning sikrer, at FloodFrame sikrer dit hus optimalt.

Miljøvenlig

 • FloodFrame er skånsom overfor miljøet. Systemet gør ingen brug af strøm eller andre eksterne energikilder, og alle materialer er miljøgodkendte.

Æstetisk

 • FloodFrame skæmmer ikke i haven eller terrassen. Systemet kan ikke ses, når det ikke er i brug

Patenteret

 • FloodFrame systemet er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut og med assistance fra DHI – Dansk Hydraulisk Institut.
 • FloodFrame har patent pending. Når du beskytter dit hus med FloodFrame er det en garanti for, at du har investeret i et originalt, velfungerende produkt af højeste kvalitet.

Hvad er dugen i FloodFrame? Per fra Dupont fortæller det her:

Hvad koster FloodFrame?

LÆS MERE

Køb en FloodFrame

LÆS MERE

Book fremvisning

LÆS MERE